Vampire facelift

Een effectieve en veilige behandelmethode voor een indrukwekkende verbetering van de huid.

Wat is een vampire lift?

Door je huid te injecteren met kleine volumes van je eigen bloedplasma (PRP), worden stamcellen en groeifactoren uit je bloed gebruikt om je huid strakker, resistenter en veerkrachtiger te maken. Bij de behandeling wordt een bloedafname uitgevoerd waarna het bekomen bloed gecentrifugeerd wordt om plasma te bekomen.

Door middel van de microneedling pen wordt dit plasma in de huid gebracht. Bij een behandeling wordt met behulp van de Dermica microneedling pen microkanaaltjes in de bovenste huidlaag aangebracht waardoor het plasma, welke stamcellen bevat, tot diep in en zelfs onder de huid kan doordringen. Door deze prikkeling in het bindweefsel en het naar binnen brengen van aanwezige stamcellen komen er groeifactoren vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). De huid krijgt een intensieve boost waardoor deze gaat stralen, poriën verfijnen, een glow ontstaat en rimpeltjes vervagen.

Voor wie is een vampire lift bedoeld?

De behandeling werd beroemd door sterren als Kim en Kourtney Kardashain, Rupert Everett, die er openlijk over spreken in de media.
Denk je dat het misschien nog te vroeg is voor een vampire facelift? We kunnen je geruststellen: Bijna alle gezonde mannen en vrouwen komen in principe in aanmerking.

De behandeling werkt voornamelijk preventief om uw huid een boost te geven. Daarom is deze behandeling minder aangeraden als er al een grote verslapping is. Daarom kiezen veel jonge mensen voor deze behandeling.

De behandeling

De hersteltijd na een vampire facelift is dan ook zeer beperkt. Er kan roodheid gedurende 2 à 3 dagen aanwezig zijn. De aanwezige stamcellen in het plasma hebben tijd nodig om hun werk te doen om het collageen te stimuleren waardoor het resultaat nog beter wordt na enkele dagen en zeker na meerdere sessies.

PRIJZEN
Deze behandeling is ook iets duurder dan de gewone microneedling met serums aangezien we meer materiaal verbruiken en deze behandeling ook meer tijd in beslag neemt.

1 sessie: € 185,00
2 sessies: € 370,00
3 sessies: € 530,00
4 sessies: € 700,00

We raden aan de behandeling om de 4 weken te doen voor een optimaal resultaat.
Na 4 sessies kan u best om de 6 maanden een onderhoudssessie doen.

www.drhoutmeyers.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.