Nieuws

MICRONEEDLING TECHNIEK

Met deze techniek wordt de collageenproductie in uw huid gestimuleerd waardoor een verjongend effect ontstaat, littekens kunnen worden verbeterd en diepe poriën in het gelaat vervagen. Hierbij wordt met behulp van een toestel kleine gaatjes gemaakt in uw huid op een pijnloze manier, dankzij de snelheid waarmee de naaldjes heen en weer bewegen. Nadien wordt een cocktail van huidverjongende serums aangebracht, zoals hyaluronzuur waardoor uw huid een echte boost ondergaat. U kan me gerust contacteren voor bijkomende informatie. 

BOEK NU UW LASERBEHANDELING

Dr. Houtmeyers en zijn team beschikken over een CUTERA laser platform met de meest geavanceerde technologie voor het verbeteren van de huid, verwijderen van rimpels, pigmentvlekken, vaatletsels en ontharing. 

INTERVIEW MET DISCOVER BENELUX MAGAZINE

Dr. Houtmeyers gaf recent een interview voor het Discover Benelux Magazine, een toonaangevend tijdschrift om de kwaliteit van de plastische chirurgie binnen de Benelux in de verf te zetten. Het volledige artikel kan u lezen via deze link: https://www.discoverbenelux.com/dr-houtmeyers/

 

INTERVIEW MET HET LAATSTE NIEUWS, DAG ALLEMAAL EN FLAIR

Dr. Houtmeyers gaf een interview naar aanleiding van de geslachtsoperatie van Bo Van Spilbeeck.

https://www.flair.be/nl/celebs/plastische-chirurg-bo-van-spilbeeck/

https://www.hln.be/showbizz/de-plastisch-chirurg-die-bo-volledig-vrouw-gaat-maken-ze-staat-te-trappelen-voor-haar-ingreep~af9fdbf4/

https://www.hln.be/showbizz/bo-van-spilbeeck-heeft-geslachtsoperatie-achter-de-rug~a3c0305d/

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20181212_04028883

 

BORSTRECONSTRUCTIE MET EIGEN WEEFSEL (DIEP FLAP) VOLLEDIG TERUGBETAALD

Sinds 1 november 2016 zijn er geen bijkomende esthetische supplementen meer bij borstreconstructie door middel van lichaamseigen weefsel (DIEP flap), zowel op één als tweepersoonskamer. Dokter Houtmeyers ondertekende de conventie met het RIZIV en de mutualiteiten. Dit betekent dat een borstreconstructie met eigen weefsel vanaf heden volledig vergoed wordt door de hospitalisatieverzekering en mutualiteit. We streven immers naar een toegankelijke zorg voor elke patiënte, zodat  een borstreconstructie voor iedereen mogelijk is.  Voor meer inlichtingen kan u contact opnemen met Dr. Houtmeyers.

BTW OP ESTHETISCHE INGREPEN

Sinds 1/1/2016 is er door de overheid beslist dat er 21% BTW dient te worden betaald op alle esthetische ingrepen en erelonen. Dit wil concreet zeggen dat behandelingen zoals botox, fillers maar ook ingrepen zoals borstvergroting, facelift, enz. onderhevig zijn aan deze maatregel. Ook de erelonen bij gecombineerde ingrepen zijn onderhevig aan deze belasting. Uiteraard zijn wij hier niet gelukkig mee aangezien dit de drempel voor de patiënt verhoogt.

NIEUWE POLIKLINIEK AZ NIKOLAAS

We heten u voortaan welkom op onze volledig vernieuwe polikliniek van het AZ Nikolaas. Hierbij willen we jullie nog beter van dienst zijn in een hedendaags, fris en discreet kader binnen het ziekenhuis. Deze polikliniek bevindt zich in Straat 971. 

AZ NIKOLAAS Campus Beveren

Voor consultaties kan u eveneens terecht bij Dr. Houtmeyers inhet nieuwbouwziekenhuis te Beveren.
Voor een afspraak kan u terecht op het nummer 03/760 75 48 of 0471/82 41 01.


INTERVIEW DE STANDAARD 

Naar aanleiding van de preventieve borstamputatie van Angelina Jolie gaf dr. Houtmeyers een interview voor 'De Standaard'. 
Lees hier het artikel in De Standaard.

www.drhoutmeyers.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.