Nieuws

BORSTRECONSTRUCTIE MET EIGEN WEEFSEL (DIEP FLAP) VOLLEDIG TERUGBETAALD

Sinds 1 november 2016 zijn er geen bijkomende esthetische supplementen meer bij borstreconstructie door middel van lichaamseigen weefsel (DIEP flap), zowel op één als tweepersoonskamer. Dokter Houtmeyers ondertekende de conventie met het RIZIV en de mutualiteiten. Dit betekent dat een borstreconstructie met eigen weefsel vanaf heden volledig vergoed wordt door de hospitalisatieverzekering en mutualiteit. We streven immers naar een toegankelijke zorg voor elke patiënte, zodat  een borstreconstructie voor iedereen mogelijk is.  Voor meer inlichtingen kan u contact opnemen met Dr. Houtmeyers.

BTW OP ESTHETISCHE INGREPEN

Sinds 1/1/2016 is er door de overheid beslist dat er 21% BTW dient te worden betaald op alle esthetische ingrepen en erelonen. Dit wil concreet zeggen dat behandelingen zoals botox, fillers maar ook ingrepen zoals borstvergroting, facelift, enz. onderhevig zijn aan deze maatregel. Ook de erelonen bij gecombineerde ingrepen zijn onderhevig aan deze belasting. Uiteraard zijn wij hier niet gelukkig mee aangezien dit de drempel voor de patiënt verhoogt.

NIEUWE POLIKLINIEK AZ NIKOLAAS

We heten u voortaan welkom op onze volledig vernieuwe polikliniek van het AZ Nikolaas. Hierbij willen we jullie nog beter van dienst zijn in een hedendaags, fris en discreet kader binnen het ziekenhuis. Deze polikliniek bevindt zich in Straat 971. 

AZ NIKOLAAS Campus Beveren

Voor consultaties kan u eveneens terecht bij Dr. Houtmeyers in Beveren. Naast het bestaande ziekenhuis wordt momenteel een volledig nieuwbouw ziekenhuis gebouwd, waar we u vanaf januari 2016 graag willen ontvangen in een volledig vernieuwd en modern kader. 
Voor een afspraak kan u terecht op het nummer 03/760 75 48 of 0471/82 41 01.


INTERVIEW DE STANDAARD 

Naar aanleiding van de preventieve borstamputatie van Angelina Jolie gaf dr. Houtmeyers een interview voor 'De Standaard'. 
Lees hier het artikel in De Standaard.

www.drhoutmeyers.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.