Microneedling

Een effectieve en veilige behandelmethode voor een indrukwekkende verbetering van de huid.

DERMICA GOLDPEN

De Dermapen is het meest professionele apparaat op het gebied van microneedling. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de instelbare diepte van de naaldjes, is het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De Dermapen kan overal op het lichaam gebruikt worden: gezicht, hals, decolleté, handen, armen, benen, rug. De pen is zo geavanceerd dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen, lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

Behandeling. (+- 30 minuten)
Bij een behandeling met de Dermapen worden gecontroleerd microkanaaltjes in de bovenste huidlaag aangebracht. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groeifactoren vrij die zorgen voor de
aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). De huid krijgt een intensieve boost en directe opfrissing en uiteindelijk een nieuwe structuur in optimale conditie.

De Dermapen is een nieuw en geavanceerd apparaat en biedt veel voordelen ten opzichte van de traditionele Microneedling Rollers:

  • Veel minder pijnlijk dus prettiger te ondergaan.
  • Minder roodheid (verdwijnt binnen 48 uur) en kortere hersteltijd na elke behandeling.
  • Door de instelbare naalddiepte kunnen behandelingen nauwkeuriger en sneller uitgevoerd worden dan met traditionele rollers.
  • Tijdens één behandeling kan op verschillende dieptes in de huid gewerkt worden, waardoor de behandeling precies kan worden afgestemd op uw huidproblemen.
  • Efficiënter door de verbeterde opname van de werkzame stoffen welke gedurende de behandeling worden aangebracht (hyaluronzuur, vitaminen…)
  • Ideaal voor kleine gebieden en deelbehandelingen (rimpels/littekens/pigmentatie/ kraaienpootjes/grove poriën verminderen/verkleuringen na puistjes).

Het eindresultaat is niet direct zichtbaar omdat de huid tijd nodig heeft collageen en elastine aan te maken. Voor een optimaal resultaat is een minimum kuur van 4 sessies nodig dit met telkens 4 weken tussen.

 

PRIJZEN
Microneedling met zuren / vitaminenserum eindigend met een verzorgende, herstellende creme op basis van arnica, lipopetide, chlorhexidine en aloë vera.

1 sessie:   € 125,00
2 sessies: € 235,00
3 sessies: € 350,00
4 sessies: € 475,00
5 sessies: € 600,00

www.drhoutmeyers.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.