Draadjeslift

Beginnende tekenen van veroudering in het aangezicht zoals een uitgezakte kaaklijn of hals zijn een belangrijke bron van ergernis. Vele patiënten zijn echter nog te jong voor een minilift of facelift of wensen geen chirurgische behandeling te ondergaan. Deze tekenen van veroudering kunnen nu worden verminderd of voorkomen met behulp van de nieuwste techniek van draadjeslift. Samen met een fillerbehandeling of botoxbehandeling, bieden zij op een niet invasieve manier een goede oplossing voor deze patiënten.

In tegenstelling tot de oudere draadjeslift techniek, bestaat deze oplosbare draad uit weerhaakjes waardoor het liftend effect duidelijk is verbeterd. Bovendien is deze draad opgebouwd uit materiaal welke reeds gedurende tientallen jaren als hechtingsmateriaal binnen de heelkunde wordt gebruikt. Hierdoor is deze draad zeer veilig (geen risico op infecties) en betrouwbaar. Deze draad werkt dan ook op twee manieren. Enerzijds geeft het een rechtstreeks liftend effect van de huid. Anderzijds stimuleert het de collageenvorming waardoor de huid verstevigt. Bij veroudering is er immers een daling van de collageenproductie.

Deze behandeling wordt uitgevoerd op de consultatie en gebeurt onder plaatselijke verdoving zoals een fillerbehandeling. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met Dr. Houtmeyers.

www.drhoutmeyers.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.